Bliv opdateret på de seneste nyheder om pressemeddelelser

VisBlue er ny sponsor for 49erFX sejlerne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard

March 1, 2018

VisBlue er nu en stolt sponsor af sejlerduoen Ida og Marie. Pigerne vil konkurrere i en 49erFX kategorienved verdensmesterskaberne i Aarhus denne sommer.
Deres største mål er at kvalificere sig til de olympiske lege 2020 i Tokyo, ogmed en finansiel opbakning af VisBlue er de et skridt tættere på at nå dettemål.

Økonomisk luft under sejlet

49erFX OL-håbet, Ida og Marie, får økonomisk luft i form af nyt sponsorat fra VisBlue. Sponsoratet betyder, at pigerne kan holde fuld fokus på træningen frem mod sommerens VM.

Med et betydeligt sponsorat fra VisBlue har 49erFX pigerne nået en væsentlig milepæl i bestræbelserne på at finansiere deres OL-kampagne frem mod OL i Tokyo 2020. Samarbejdet er et godt match, både for VisBlue og for Ida og Marie.

Marie Thusgaard udtaler om det nye samarbejde, "Vi er utroligt stolte af, at vi har fået VisBlue med ombord. VisBlue er et godt match, både med os, og vores andre trofaste sponsorer, LINDBERG og Kamstrup, der er fyrtårne i Aarhusiansk erhvervsliv. Samarbejdet med VisBlue betyder blandt andet, at vi ikke behøver bekymre os om økonomi i 2018. Det er en tung sten, der nu er faldet fra vores hjerter. Nu har vi energi til at give træningen hele armen inden VM. Vi glæder os således til at præsentere et samlet '49erFX Aarhus-hold' når Danmarks hidtil største sejlsportsbegivenhed gennemføres i begyndelsen af august måned på Aarhus Bugt".

"Vi er utroligt stolte af, at vi har fået VisBlue med ombord. VisBlue er et godt match, både med os, og vores andre trofaste sponsorer, LINDBERG og Kamstrup, der er fyrtårne i Aarhusiansk erhvervsliv. Samarbejdet med VisBlue betyder blandt andet, at vi ikke behøver bekymre os om økonomi i 2018."

- Marie Thusgaard, 49erFX Ida & Marie

Fælles værdisæt

Samarbejdet mellem de to parter er ikke blot et fornuftsægteskab. VisBlue og Ida og Marie deler nemlig også værdier i form af fokus på at benytte sig af de ressourcer, som naturen stiller til rådighed.

"Det er fedt, at virksomheden laver en batteriløsning, der understøtter vedvarende energi. Det matcher vores egne værdier", udtaler Marie.

Kim G. Christensen fra VisBlues bestyrelse fortæller om det fælles værdisæt og samarbejdet med sejlerne, "For VisBlue er sejlsporten en naturlig samarbejdspartner, som vi deler både råstoffer og værdier med. VisBlue har potentialet til at blive en af de store spillere indenfor lagring af grøn energi, og i den sammenhæng ser vi et fint match med sejlerne Ida og Marie. De har vist, at man med talent, viden og en utrættelig energi, på få år kan gå hele vejen fra idé til olympisk potentiale. Det sker i en sport, der baserer sig på evnen til maksimalt at nyttiggøre naturens egne ressourcer – vand og vind. VisBlue er på samme track og vi ser VM 2018 i Aarhus som en attraktiv mulighed for markedsføring og salg af VisBlues produkter.”

Yderligere information

Kim G. Christensen, VisBlue, 20943505
Søren Bødker, VisBlue, 21663575
Marie Thusgaard Olsen, 49erFX Ida & Marie, 27110513

Klik her for at læse Aarhus Stiftstidenes artikel om Ida og Marie