Industriel

Flere industrier og virksomheder fokuserer på grønne tiltag og investeringer. Dette er også en nødvendighed, hvis vi skal nå målet om at blive CO2-neutrale. I den grønne omstilling må virksomhedssektoren anses som værende en uigenkendelig bestanddel af det samlede CO2-aftryk. Mængden af energi der benyttes til den daglige drift og opretholdelse af denne sektor er af en anseelig og fremtrædende størrelse. Derfor må virksomhedskoncerner tage ansvar og være forløbere i den grønne omstilling, hvis målet om CO2-neutralitet skal indfries indenfor en overskuelig fremtid.

Kontakt

Preben obbekær

Passer vores batteri i din industrielle bygning?

Systemet vi tilbyder kan bygges efter behov. Det vil sige, at batteriet kan bygges med stor tank (kWh) og lille motor (kW), eller stor motor og lille tank. 

For at kunne tilpasse batteristørrelsen til Jeres forbrugsprofil, har vi et værktøj der ved hjælp af to datasæt kan bestemme den mest fornuftige sammensætning af motor og tank. 

For at kunne lave denne beregning ønskes følgende informationer:

Du kan på Eloverblik.dk logge ind og få adgang til dine stam- og måledata. Her kan du som kunde få et samlet overblik over din el-produktion og -forbrug. Tilgå via: https://eloverblik.dk/welcome

Ønsker du at opsætte solceller i forbindelse med batteri kan du forespørge en samlet batteri- og solcelle simulering og dette skal blot oplyses i mailen med ovenstående informationer.

Send en mail for skræddersyet beregningFor hurtigt overblik, benyt vores databeregner på forsiden

Industri

Flere industrier og virksomheder fokuserer på grønne tiltag og investeringer. Det giver så god mening - for hvis vi skal nå vores mål om at blive CO2-neutrale, skal vi også have virksomhederne i spil.

Den voksende interesse for bæredygtighed afspejler sig blandt andet i målet om at blive CO2-neutrale inden 2030 og her vil et batterisystem fra VisBlue hjælpe til at opnå forsyningssikkerhed, en grønnere profil og billigere driftsomkostninger. 

Vores anvendelighed i industrien kan du læse nærmere om i vores case historier på denne side.

Energistyrelsen støtter gennemførelsen af grønne energiprojekter i private virksomheder som kan søge tilskud til næsten alle projekter, der sparer energi. Tilskuddet dækker op til 50% af omkostningerne, som kan hjælpe til modstandsdygtighed over for stigende energipriser og samtidig styrke konkurrenceevnen. 

Læs nærmere om hvordan I kan søge dette tilskud via:
https://sparenergi.dk/erhverv/vaerktojer/tilskud