Vores
casehistorier

Eksempler på vores cases og installationer

Velkommen til vores cases

Her kan du læse om nogle af vores batteriinstallationer og cases og blive klogere på, hvordan et VisBlue batteri fungerer i praksis.

Har du kommentarer til vores cases og installationer, vil vi meget gerne høre dem!

Skriv til os på sales@visblue.com

Boligforeninger

Antallet af boligforeninger, der investerer i solcellepaneller og vedvarende energi er stigende verden over. I Danmark har vi meget fokus på den grønne omstilling og her kan energioptimeringer og -investeringer være en god idé for boligforeningen, miljøet og pengepungen.

Grundet ny lovgivning er investeringer i solcellepaneler desværre ikke så attraktive, som de før har været, da solcelleejere i dag tjener ganske lidt (hvis overhovedet noget) på den overskudsstrøm, de producerer.

Denne problemstilling kan dog afhjælpes med en batteriinstallation. Herunder kan du læse om nogle af vores casehistorier i boligforeningssegmentet.

Kommer snart

Snart kommer en af vores nyeste cases her.

Skødstrupbakken

Skødstrupbakken, en del af AlmenBo Aarhus, er en nybygget boligafdeling fra 2018. Adelingen er en af fremtidens byggerier med både batteri og solceller installeret.

Læs om Skødstrupbakken projektet og vores batteriinstallation her

BOLIG+

BOLIG+ er Danmarks første energineutrale etageboligbyggeri, der fokuserer på sunde boliger. BOLIG+ er derudover også vores første batteriinstallation.

Læs om BOLIG+ projektet og vores batteriinstallation her

Industri

Flere industrier og virksomheder fokuserer på grønne tiltag og investeringer. Det giver så god mening - for hvis vi skal nå vores mål om at blive CO2-neutrale, skal vi også have virksomhederne i spil.

Kommer snart

Snart kommer en af vores nyeste cases her.

Off-grid

Flere og flere afsides lokationer, eller såkaldte off-grid sites, investerer i stigende grad i bæredygtig og vedvarende energi. Oftest bruges der dieselgeneratorer eller lignende, når der skal genereres strøm til afsides bounty-øer, små økosamfund og andre øde steder, men disse skal udfases, hvis vi skal nå vores ambitiøse mål, om at blive CO2-neutrale i fremtiden.

Solceller og/eller vindmøller i selskab med en batteriinstallation er en god og bæredygtig løsning for isolerede steder.

Herunder kan du læse om nogle af vores casehistorier i boligforeningssegmentet.

Livø

Vores batteri er nu installeret på Livø - øen i Limfjorden, der er fuldstændig koblet fra det offentlige elnet.

Læs om vores batteriinstallation på Livø her

Kommuner

Vores nye tiltag er kommuner.

Kommer snart

Snart kommer en af vores nyeste cases her.

Læs mere når det bliver tilgængeligt her

Skoler

Vores nye tiltag er kommuner.

Kommer snart

Snart kommer en af vores nyeste cases her.

Læs mere når det bliver tilgængeligt her