Bliv opdateret på de seneste nyheder om pressemeddelelser

VisBlue indgår partnerskab med Contour Advanced Systems BV

October 5, 2018

VisBlue har indgået et partnerskab med Contour Advanced Systems BV, som er et datterselskab til Contour Group BV.

Denne partnerskabsaftale vil udvide forretningsmulighederne for begge parter, hvor VisBlue kan tilbyde en klar-til-brug installation til energilagring og Contour kan øge deres tilbud til deres respektive markeder.

Batterier i containere

En aftale mellem Contour Advanced Systems BV og VisBlue er blevet færdiggjort og dette samarbejde består af to dele.

Den første del af samarbejdet involverer en distributionsaftale, hvor Contour Advanced Systems BV vil blive en distributør og sælge VisBlues batterisystemer til det hollandske marked. Den anden del af samarbejdet omhandler en containerløsning, hvor VisBlues batterisystemer vil blive implementeret og installeret i containere fra Contour Advanced Systems BV.

Et nyt eventyr begynder

Administrerende Direktør af Contour Advanced Systems BV Eric Klaassen er meget positiv omkring partnerskabet med VisBlue.

"Vi er meget tilfredse med at blive en del af og bidrage til omstillingen til grøn energi, sammen med VisBlue. VisBlues flowbatteri er førende på markedet og har opbygget en solid resultatliste. Med Contours systemintegration, er vi overbeviste om, at vi sammen kan tilbyde markedet en top energilagringsløsning"

- Eric Klaasen, Contour

"Dette er starten på et nyt og spændende kapitel for VisBlue" tilføjer Søren Bødker, CEO i VisBlue.

Han fortsætter, "vores samarbejde med Contour vil hjælpe os på to måder. Først og fremmest vil det hjælpe os ind på det hollandske marked, samt at forstå det. For det andet, medbringer Contour kompetencer indenfor systemintegration og konstruktion af containere, en viden vi sætter enormt stor pris på. Alt i alt, ser vi meget frem til at arbejde sammen med Contour”.

Contour Group BV & Contour Advanced Systems

Contour Group BV er en valuesupplier og en forretningspartner placeret i Holland. Contour Advanced Systems daterer tilbage til 1905 og blev en del af Contour Group BV i 2012.Contour Advanced Systems specialiserer sig i højteknologiske projekter og systemintegration.

VisBlue

VisBlue er en dansk/portugisisk spinout virksomhed fra Aarhus Universitet og Porto Universitet og blev grundlagt i slut 2014. VisBlue producerer og sælger vanadium redox flowbatterier og har et kontor i Aarhus, Danmark, med otte ansatte, og et kontor i Porto, Portugal, med én ansat.

Yderligere information

Contour Advanced Systems BV: Eric Klaassen, Administrerende Direktør, eklaassen@contour.eu, +31619723177
VisBlue: Søren Bødker, CEO, ssb@visblue.com, +45 2166 3575