Derfor er batterier en god idé for din selvejende institution

Grøn omstilling er i højsædet for mange selvejende institutioner i Danmark. Skoler, gymnasier og højskoler stræber efter at omstrukturere og energioptimere for at tage et skridt imod målet om CO2-neutralitet. For sådanne institutioner er en batteriløsning fra VisBlue ikke blot en rentabel og bæredygtig investering, nej et batteri kan også inspirere institutionernes unge mod verdensmålene og en lysere fremtid.

Kattegatcenteret

Flowbatteri skal sikre samspil mellem dyr, natur, dyr, mennesker og økonomi i Kattegatcenterets Pingvinanlæg

Læs casen her

Mollerup Golf Club

Fleksibel anvendelse af strøm fra solceller i Mollerup Golf Club

Læs casen her

Alssundgymnasiet

En grøn gymnasieskole med handling bag

Læs casen her

Idrætshøjskolen Bosei

Den første danske højskole med et grønt hybridanlæg

Læs casen her
Text Link

Kontakt

Preben obbekær

Passer vores batteri i din selvejende institution?

Systemet vi tilbyder kan bygges efter behov. Det vil sige, at batteriet kan bygges med stor tank (kWh) og lille motor (kW), eller stor motor og lille tank. 

For at kunne tilpasse batteristørrelsen til Jeres forbrugsprofil, har vi et værktøj der ved hjælp af to datasæt kan bestemme den mest fornuftige sammensætning af motor og tank. 

For at kunne lave denne beregning ønskes følgende informationer:

Du kan på Eloverblik.dk logge ind og få adgang til dine stam- og måledata. Her kan du som kunde få et samlet overblik over din el-produktion og -forbrug. Tilgå via: https://eloverblik.dk/welcome

Ønsker du at opsætte solceller i forbindelse med batteri kan du forespørge en samlet batteri- og solcelle simulering og dette skal blot oplyses i mailen med ovenstående informationer.

Send en mail for skræddersyet beregningFor hurtigt overblik, benyt vores databeregner på forsiden

Selvejende institutioner

Den grønne omstilling er i højsædet for mange skoler i Danmark. Derfor integrerer flere skoler bæredygtige batterier som hjælper med målet om CO2-neutralitet, energioptimering samt verdensmålsaspirationer med en investering, der giver en sund og bæredygtig driftsøkonomi, og som gør solcelleinvesteringer rentable. 

Udover at bidrage positivt til den grønne omstilling, kan fremtidens energi og batterier også anvendes i undervisningen, og her kan VisBlue bistå med planlægning og materiale til undervisningen. 

Vil du gerne læse nærmere om vores installationer på gymnasier og højskoler i Danmark? Vi har samlet beskrivelser af vores installationer hos selvejende institutioner på denne side, hvor du kan blive klogere på, hvorfor et batteri system er en god idé i for en selvejende institution.