Bliv opdateret på vores milepæle

Milepæle 2018

January 14, 2019

2018 er slut og i dette år har VisBlue vokset og høstet værdifulde nye oplevelser og viden. Det afspejler sig allerede i starten af 2019, hvor vi begyndte afleveringen af vores første installation i stor skala.

Projekter

Sidste år begyndte vi på vores installation til Lille Birkholm, vores første projekt i stor skala. I starten af 2019 vil vi påbegynde samling og levering af de otte batteriinstallationer til boligforeningen. Batterierne i Lille Birkholm vil hjælpe foreningens 800 lejemål med at udnytte så meget som muligt, af den genererede strøm fra deres solceller. Den totale kapacitet af de otte batterier er 175kW med en lagringskapacitet på 540kWh.

Tidligere i år leverede vi vores første kommercielle salg til øen Livø, hvor installationen vil hjælpe Livøs energiproduktion til udelukkende at være afhængig af vedvarende energikilder. Kapaciteten på batteriinstallationen på Livø er 5kW 40 kWh.

Partnerskaber

2018 viste sig at blive året, hvor vi indgik et partnerskab med Contour Advanced Systems BV, et datterselskab af Contour Group BV. Dette partnerskab vil ekspandere forretningsmuligheder for os begge, og Contour vil blive en af vores distributører, hvor vores batteriinstallationer vil blive implementeret og installeret i containere fra Contour.

Vi sparkede partnerskabet i gang med NRGi’s Værdipulje i 2018, hvor vi inviterede skoler fra NRGi’s energiområde til vores hovedkvarter i Aarhus, for at deltage i bæredygtige kurser for en grønnere fremtid. I år ser vi frem til at lære flere skolebørn og studerende endnu mere om fremtidens elektricitet.

Messer

Sidste år deltog vi i adskillelige messer.

I marts deltog vi i Energy Storage Europe 2018 messen i Düsseldorf, hvor vi kom hjem med mange nye og gamle professionelle relationer.

Senere på året deltog vi i Data Centre World 2018 messen, hvilket udvidede vores horisont og viden om data centre, backup og UPS-systemer.

På den sidste messe i 2018 blev vi ledsaget af Contour Advanced Systems BV ved NIDV Exhibition i Holland, hvor vi også bragte nye og interessante relationer med hjem.

Tidligere på året deltog vi også i Lab Vlielands fossilfrie handelsmission i Holland med 14 andre bæredygtige startups og den danske fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

Investorer, funding & sponsorater

Sidste efterår fik vi en ny investor, nemlig Enemærket Holding Aps ejet af Jesper Andersen. Vi er beærede over Jespers valg om at investere i os og vi kan ikke vente med at forsætte dette samarbejde i 2019.

Ikke nok med det, fik vi i 2018 også fuld bevilling fra EU til at opstarte vores eget "Rethink Business"-projekt. Dette projekt vil gøre det muligt for vores kunder at få gavn af en mere cirkulær økonomi og vi lægger os hårdt i selen for at nå dette mål.

I 2018 valgte vi også at fortsætte sponsoratet til 49erFX sejlerpigerne Ida og Marie. Vi håber på at kunne hjælpe pigerne med at nå deres mål om en kvalificering til OL 2020 i Tokyo. I efteråret 2018 blev vi inviteret til at prøve en af deres både, hvor hele VisBlue-teamet fik en smagsprøve på, hvor svært (og sjovt!) det er at sejle en 49erFX.

Nye muligheder

2018 viste sig at være året, hvor vi skiftede vores gamle værksted ud med et nyt, der er mere end dobbelt så stort. Valget har allerede vist sig at være nyttigt, da vi har arbejdet på mange installationer i løbet af 2018.

I starten af sidste år tilegnede vi os anerkendelsen fra U.Porto Spin-off seal. Ingeniørfakultetet på Portos Universitet har været og er fortsat en stærk støtte til den videre vækst i VisBlue. Vi er taknemmelige over deres store støtte.

I 2018 udvidede vi vores hjemmeside og lancerede en tysk version. Vi ser frem til, efter denne lancering, at møde behovene fra vores tyske kunder i 2019.

TAK!

2018 viste sig at være et opløftende år for VisBlue og vi er mere end taknemmelige for hver eneste oplevelse, vi har fået med undervejs.

I 2019 kan du møde os på Energy Storage Europe 2019 messen i Düsseldorf, og derudover også Electrical Energy Storage 2019 messen i München.

Vi kan ikke vente med at se, hvad 2019 bringer os.