Bliv opdateret på vores milepæle

Milepæle 2017

February 1, 2018

Endnu 12 måneder er passeret, og vi har arbejdet utrætteligt, hvilket har resulteret i, at vi har opnået mange nye initiativer og oplevelser.

Vi har haft en alletiders start på 2018 med vores første kommercielle salg og levering i juni i år, hvilket vi glæder os meget til.

Forbedringer og ny controller

Denne måned har vi tilkoblet kontrolpanelet til vores vanadium redox flowbatteri (VRFB) med en ny controller til panelet, samt PLC, hvilket giver en mere robust opbevaringscontainer.

Derudover støtter det også forudsætningen for forbedringer af vores VRFB og de invertere, som vi skal arbejde med. Det hjælper os med at optimere brugen af lagret energi i VRFB'et og gør os i stand til at møde specifikke behov ved forskellige kundeinstallationer.

Messer

Sidste år, i blandt flere messer i Danmark og Portugal, deltog vi også i Building Green messen i Aarhus i marts og igen i november i København, hvor vi havde muligheden for at møde og fortælle vores historie til kunder og kollegaer i industrien.

Messerne viste sig at bære frugt og folk var interesserede i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Disse oplevelser har været meget lærerige for os.

Projekter

Herudover har vi taget del i et innovativt samarbejde med Eniig og Aarhus Universitet, hvor vi har testet fleksibiliteten af forskellige VRFB'er med lavspændingsnettet.

Des lige har vi startet ORBATS-projektet (Organic Redox Flow Battery Systems), i samarbejde med DTU Energi, Aarhus Universitet, Harvard University, Vestas og Lithium Balance. Med projektet håber vi på at finde forbedringer til vores produkt og mere miljøvenlige vandopløsningsalternativer til vores batteriinstallationer.

Støttepenge og investorer

2017 viste sig at være året, hvor VisBlue kvalificerede sig til støttepenge fra EU.

Vi er beærede over at blive anerkendt af EU og vi er spændte på mulighederne, det vil medføre. I forlængelse, har vi også udvidet vores investorportefølje, hvilket også styrker vores mål om at forbedre vores batteriløsninger.

TAK!

2017 var et spændende år og 2018 er lige begyndt.

Vi ser frem til at se, hvad dette år har i vente for os.