Bliv opdateret på de seneste nyheder om arrangementer og messer

Øhop og ministerbesøg i Holland

May 24, 2018

Sidste uge, da VisBlue deltog i Lab Vlielands fossilfrie handelsmission, i det hollandske Vadehav, blev vi givet muligheden for at introducere en meget interesseret miljøminister Jakob Ellemann-Jensen for, hvordan vi kan medvirke til den grønne omstilling.

Ministeren var opmærksom på potentialet i multifunktionel energilagring og havde en god samtale med vores nyeste bestyrelsesmedlem Søren Niebuhr. VisBlue ser missionen som en interessant mulighed til at se på energilagring i mindre skala på Vadeøerne.

Derudover, så er det interessant at diskutere energilagring i Holland på grund af deres mange initiativer til bæredygtige løsninger. De andre deltagende i handelsmission var tyske, hollandske og danske startups, og de er forrygende eksempler på de mange forskellige måder, hvorpå man kan være involveret i bæredygtighed.

Handelsmissionen blev afholdt af Lab Vlieland. Sammen med 14 andre bæredygtige startups fra Holland, Tyskland og Danmark øhoppede VisBlue mellem tre øer i Vadehavet. Til handelsemissionen præsenterede vi vores løsning til bæredygtig energilagring og hilste på de andre innovative startups.

Turen blev afsluttet fredag med en præsentation af et manifest af en tresidet handelsmission.

Klik her for at læse mere